Groepsdiner, borrel of vergaderen in utrecht centrum? Gastmaal is dé plek!

Dineren, borrelen of vergaderen met een groep? Dat kan bij Gastmaal Cafe. Onze gezellige ruimte biedt plek aan minimaal 12 tot maximaal 45 personen voor diner. Een borrel kan tot ongeveer 65 personen. Vergaderen kan met 20-25 personen.

De sfeer in Gastmaal is gemoedelijk, warm, hartelijk. Alsof je bij iemand thuis bent. Dat is de bedoeling. Jij en je gasten worden gastvrij onthaald en de hele avond in de watten gelegd met heerlijke gerechten en wijnen. Natuurlijk hebben we ook speciale bieren en bijzondere frisdranken. Wij doen er alles aan om je een heerlijke ontspannen avond te bezorgen. 

De gerechten zijn seizoensgebonden, met ingrediënten van lokale telers, biologisch en bovenal verrassend in smaakcombinaties. Daar staan we om bekend. We proeven totdat het gerecht klopt en in balans is alle smaaktonen. Er zal regelmatig iets op het bord liggen dat is ingelegd of gefermenteerd is. Dat geeft een gerecht dat wauw effect. 

Ben je op zoek naar een inspirerende plek voor een zakelijke bijeenkomst. Onze ruimte is heel geschikt om informeel te vergaderen, een teamsessie te houden of bijvoorbeeld voor een workshop. De hoge tafels geven gelegenheid om ook even te gaan staan terwijl je aan het "sparren" bent over een onderwerp. Het komt het creatieve proces vaak ten goede om dat staand te doen en als je gaat zitten, zit je in een comfortabele barstoel. Wij zorgen voor goede koffie, een biologische lunch en/of diner, wifi, beamer en scherm en wat er meer nodig is bespreken we graag met je. 

 

Stuur een mail met je wensen naar Simone via info@gastmaalcafe.nl, dan bespreekt ze graag persoonlijk met je wat er mogelijk is.

> NEEM CONTACT OP

 • St-Jean des Sources Blanc

  Pays d'Oc. Sauvignon Blanc, Picpoul

  € 4,75 / € 25,50
 • Les Estines rouge

  Pays d’Oc | cabernet franc/merlot

  € 4,75 / € 25,50
 • Sablonettes Zeste Orange

  Loire | chenin blanc

  € 7,50 / € 40,70
 • Isle Saint Pierre

  Rhône | merlot/cab franc/petit verdot

  € 4.75 / € 25.50
 • Gulpener Weizen

  5.3%

  € 3.85 /
Wijn

Alles draait om aandacht bij Gastmaal. Aandacht voor product, aandacht voor natuur, aandacht voor elkaar.

Gastmaal Cafe straalt warmte, rust en ruimte uit. Wij zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt en staan garant voor een heerlijke beleving waar kwaliteit en smaak de boventoon voeren.

> NEEM CONTACT OP

Instagram

#gastmaal

informatie over private lunch, borrel en dining

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Stuur een mail met alle wensen naar Simone via info@gastmaalcafe.nl, dan maakt zij een offerte op maat.

> NEEM CONTACT OP