Bij Gastmaal Café kun je terecht voor groepsdiners, borrels en vergaderingen, teamsessies, workhops en trainingen.

Heb je iets te vieren of zoek je een plek voor een zakelijke bijeenkomst? In Gastmaal Café kun je vanaf 12 tot maximaal 32 personen zitten. Ben je met meer dan 32 personen dan betrekken we de wijnwinkel erbij. Hier kunnen ongeveer 15-18 personen zitten.

Overdag is het een heerlijke ruimte voor een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering of een teamsessie. Wij zorgen voor de lekkerste koffie, thee en uiteraard een biologische lunch of afsluitend diner waarbij we de natuurwijnen van Vleck schenken.

Er is veel mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Heb je interesse om ons café af te huren voor een lunch, borrel of diner en ben je met meer dan 11 personen? Gastmaal cafe is tevens zeer geschikt voor een zakelijke bijeenkomst zoals een vergadering, brainstormsessie, workshop etc. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

> AANVRAAG PRIVATE DINING OF BIJEENKOMST GASTMAAL CAFÉ

Ons restaurant De Keuken van Gastmaal is geopend voor diner tot 8 personen. Reserveer hieronder je tafel.

> RESERVEER BIJ DE KEUKEN VAN GASTMAAL

 

 Bij Gastmaal Café drink je natuurwijnen en eet je spannende gerechten met ingrediënten uit het seizoen, van de volle grond en biologisch. Dus veel smaak! Onze stijl kenmerkt zich vooral door lichte en frisse smaken, een zuurtje hier, een klein bittertje daar, zonder al te veel moeilijke bereidingen.

Wij schenken vin nature van buurman Vleck. Deze wijnen passen goed bij onze gerechten vanwege de frisse stijl. Uniek in Nederland is deze samenwerking tussen Vleck en Gastmaal Café. Alle wijnen van Vleck kunnen bij ons gedronken worden, meer keuze in natuurwijn bestaat er niet! 


Impressie

 • St-Jean des Sources Blanc

  Pays d'Oc. Sauvignon Blanc, Picpoul

  € 4,75 / € 25,50
 • Les Estines rouge

  Pays d’Oc | cabernet franc/merlot

  € 4,75 / € 25,50
 • Sablonettes Zeste Orange

  Loire | chenin blanc

  € 7,50 / € 40,70
 • Isle Saint Pierre

  Rhône | merlot/cab franc/petit verdot

  € 4.75 / € 25.50
 • Gulpener Weizen

  5.3%

  € 3.85 /

Instagram

#gastmaal